Brodosplit potpisao pismo namjere za gradnju dva broda

Bez autora
Jul 27 2011

Predstavnici Brodosplit-Brodogradilišta d.o.o. i inozemnog brodara potpisali su danas, 27. srpnja 2011. godine, pismo namjere za gradnju dvaju brodova namijenjenih održavanju objekata na otvorenom moru, uz opciju gradnje još dvaju (dakle, po modelu 2+2). Riječ je o brodovima iz „off-shore“ programa visoke složenosti i vrijednosti, kakve je Brodosplit definirao kao strateške projekte u procesu svoga restrukturiranja. Taj krajnje inovativan i visokosofisticiran projekt posebice je dobrodošao splitskom brodogradilištu, jer će mu predstavljati iznimno značajnu referencu u brodograđevnoj niši sofisticiranih brodova veće vrijednosti koja je strateški cilj Brodosplita. Brodovi bi se gradili za europskog kupca. Potpisivanje ugovora je predviđeno za jesen ove godine, a isporuka za kraj 2013., odnosno 2014. godine.

Brodosplit potpisao pismo namjere za gradnju dva brodaPredstavnici Brodosplit-Brodogradilišta d.o.o. i inozemnog brodara potpisali su danas, 27. srpnja 2011. godine, pismo namjere za gradnju dvaju brodova namijenjenih održavanju objekata na otvorenom moru, uz opciju gradnje još dvaju (dakle, po modelu 2+2) - stoji u priopćenju kojeg potpisuje Ivanka Mihaljević, voditeljica odnosa s javnošću Brodosplit Brodogradilišta d.o.o..

Riječ je o brodovima iz „off-shore“ programa visoke složenosti i vrijednosti, kakve je Brodosplit definirao kao strateške projekte u procesu svoga restrukturiranja.

Taj krajnje inovativan i visokosofisticiran projekt posebice je dobrodošao splitskom brodogradilištu, jer će mu predstavljati iznimno značajnu referencu u brodograđevnoj niši sofisticiranih brodova veće vrijednosti koja je strateški cilj Brodosplita.

Brodovi bi se gradili za europskog kupca. Potpisivanje ugovora je predviđeno za jesen ove godine, a isporuka za kraj 2013., odnosno 2014. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik